Старо видео на 40-годишния рапър Пи Диди възвърна популярността си, след

...
Старо видео на 40-годишния рапър Пи Диди възвърна популярността си, след
Коментари Харесай

След обвинението за сексуален трафик: Изплува старо видео на рапъра P Diddy и 15-годишния Джъстин Бийбър

Старо видео на 40-годишния рапър Пи Диди възвърна известността си, откакто рапърът бе упрекнат за полов трафик.

Рапърът и музикален магнат води разнообразни правосъдни борби, в това число една против неназована жена, която твърди, че той и двама негови другари са я насилили полово, когато е била на 17. R'n'b певицата Касандра Вентура заведе дело против Пи Диди във федерален съд в Манхатън в средата на ноември, обвинявайки го, че я е подложил на физическо принуждение, полово иго и обезчестяване по време на тяхната професионална и сантиментална връзка, траяла 10 години.

Едно от главните изказвания на Вентура е, че изпълнителят я е принуждавал да взе участие в полови дейности с наети от него проститутки, до момента в който той следил и снимал срещите.

В късото видео с Джъстин Бийбър Шон " Диди " Комбс стои до младата поп звезда и споделя: „ Не мога да ви кажа какво ще вършим, само че несъмнено е фантазията на всеки 15-годишен ". Младият Бийбър, който стои до рапъра, единствено се усмихва и прави къси мнения като  " Да "  и  " Това е полуда ".

Диди прибавя: „ Нямам законно настойничество над него (Бийбър), само че през идващите четиридесет и осем часа той е с мен и ще полудеем изцяло. “

Видеото към този момент се споделя в обществените мрежи и разтревожи мнозина, определяйки го като страховито. „ Интернет не не помни ”; „ Как можаха родителите на Бийбър да го оставят самичък с него? “ Беше единствено на 15 години “; „ Нищо чудно, че през днешния ден Джъстин е в меланхолия “, са единствено част от мненията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР